Menu

Hjelp

Vi har samlet noen spørsmål vi har fått for å gjøre det enklere.


Trenger jeg en Paypal konto for å kunne bruke paypal?

-Nei det trenger du ikke. Når du kommer til Paypal er det et eget valg - "Betal med betalingskort". Der vil du kunne bruke vanlig Visa, Master, Amex og Discovery kort.


Hvorfor bruker dere Paypal?

-Paypal er den sikreste betalingsformen via nettet. Den hverken lagrer eller sender følsome data til butikken eller til utviklere av butikkens programvare. Andre leverandører, som for eksempel nets, krever at en legger inn programvare som er utviklet av enkeltpersoner på nettet. Her er det potensiale for at det kan misbrukes utenfor både din og butikkens kontroll. Derfor velger vi å kutte ut andre aktører enn Paypal. Paypal tilbyr også en rask og sikker leveranse for deg som kunde, der Paypal følger opp kundene sine og hjelper deg om det skulle oppstå problemer med en leveranse som går gjennom dem.


Jeg får ikke opp noe eller mangler knapper for å komme videre under handlevognen.

-Hvis du ikke får noen valg om å gå videre eller en knapp som sier neste når du skal fullføre kjøpet, så har du mest sannsynlig en gammel nettleser som trenger å oppdateres. Hvis du ikke har det, er det veldig fint om du kontakter oss på denne linken eller send oss en mail til info@soulyoga.no